+86-373-5861688

Свържете се с нас

Xinxiang Changling метални изделия Ко, ООД

Адрес: 2-ра голям индустриален парк, XinXiang Сити, Хънан P.R. Китай

Пощенски код: 453000

Мениджър: Ян Лиза

Електронна поща:info@cljsh.com

Skype: cnhelicoil

WhatsApp: +86-15993028285

Тел: 86-373-5861688

Факс: 86-373-5735218

Нишката ремонт система - Delisert

Спираловидни тръби

Втулката за вложката за резбови резби се нарича още "st tapes" (където "st" е съкратено от английския "тирбушон"), което е специален кран за обработка на монтажните отвори за вложки за жични нишки и конструктивните размери се произвеждат съгласно към...

  Product Details

Втулката за вложката за резбови резби се нарича още "st tapes" (където "st" е съкратено от английския "тирбушон"), което е специален кран за обработка на монтажните отвори за вложки за жични нишки и конструктивните размери се произвеждат съгласно към националните стандарти, като например GB-83, на машината Fine и ръчния проводник, които също могат да се използват.

Втулката за вложката за телта може да бъде разделена на машина от лека сплав, ръчен кран, обикновена стоманена машина, ръчен кран и специална кран.

1. машина за лека сплав и ръчен кран: за сплави от цветни метали, като Alcan, магнезиева сплав и медна сплав, терена е по-малък от 2,5 мм и височината е по-голяма от 2,5 мм, а височината е двойна.

Метод на маркиране: STD × p st е специален код на вътрешната резба за вложката за резба.

Пример за маркировка: специален кран за спецификацията за обработка и монтаж на 8 × 1. Върху резбата с лека сплав, означена като st8 × 1., се използва 25 резба.

2. обикновена стоманена машина и ръчен кран: вътрешната резба, използвана в металните материали като стомана, чугун, стомана и др., Е с двойно кранче.

3. специални кранове могат да бъдат проектирани и произведени според нуждите на клиентите. например от мек алуминий, мед нагоре и нагоре, ръчна преса за кран, специална чешма за машинно закрепване за единичен сребърен отвор, кран за неръждаема стомана, кран с плоско дъно за сляпа дупка, винтов кран, кран за резба и др.

TAP8.jpg

Changling е известна фабрика за инструменти с директна продажба на продуктите на производителя и сертифициране по ISO, добре дошли на едро тел Спирално-наклонени кранове от нас.
Hot Tags: Спираловидни тръби, производител, фабрика, търговия на едро, директна продажба на производителя, със сертификат по ISO
Свързани продукти

Начало | За нас | Продукти | Новини | Изложба | Свържете се с нас | Обратна връзка | Изтегляне | Мобилен телефон | XML | Главна страница

TEL: +86-373-5861688  E-mail: info@delicoil.com

Copyright © Xinxiang Changling метал Ко, ООД Всички права запазени.