+86-373-5861688

Свържете се с нас

Xinxiang Changling метални изделия Ко, ООД

Адрес: 2-ра голям индустриален парк, XinXiang Сити, Хънан P.R. Китай

Пощенски код: 453000

Мениджър: Ян Лиза

Електронна поща:info@cljsh.com

Skype: cnhelicoil

WhatsApp: +86-15993028285

Тел: 86-373-5861688

Факс: 86-373-5735218

Нишката ремонт система - Delisert

Инструмент за лесно инсталиране

Тесният смисъл на стоманени тел Lo комплекти от стоманени тел Lo комплекти от инструмент за монтаж е специално монтаж гаечен ключ, главно се използва за стоманен щифт в шнека резба инсталация надолу дупка, неговият основен принцип е, че набор от спираловидна стоманена тел чрез направляващ винт

  Product Details

Инструмент за инсталиране

Тесният смисъл на стоманени тел Lo комплекти от стоманени тел Lo комплекти от инструмент за монтаж е специално монтаж гаечен ключ, главно се използва за стоманен щифт в шнека резба инсталация надолу дупка, нейният основен принцип е, че набор от спираловидна стоманена тел чрез водач винт, принуждавайки свиването на диаметъра, за да успее в дъното, разделено на ръчен и автоматичен гаечен ключ. Общият набор от инструменти за монтаж на спирални стоманени проводници включва следното:

1, кран: използва се за обработка на стоманена тел вътре в монтажа на отвора за винт на резбата;

2, монтажен гаечен ключ: спирала от стоманена тел в резбования отвор;

3, ударно устройство: използва се за сглобяване на счупена жица на стебло на винт;

4, Отстранете капака: използва се за отстраняване на отвора с резба в спиралните комплекти от стоманени жици;

5, габарит на конеца за резба: използва се за изпитване на монтаж на стоманена тел вътре в отвора с винтова резба.

Обхват на приложението

Стоманена тел след дългосрочен тест работа в даден продукт, винтова структура е надеждна, работата е добра, лесна за използване. Частите могат да се използват в различни отрасли, да се използват винтови продукти, е обект, използван в: космическа промишленост, корабостроене, отбранителна промишленост, автомобилна индустрия, хардуерна електроника, всички видове машини

Предимства

1.Продължи живота на живота: тъй като жицата винт е от неръждаема стомана материал, висока твърдост, направи мека база увеличава десетки до стотици парчета на живот нишка; Увеличи силата си, но също така избягва запушването, безпорядната ключалка.

2. Увеличаване на здравината на връзката: мека като ниска интензивност може да се използва за материали от алуминий и магнезиева сплав, дърво, пластмаса, каучук и т.н. Лесни за деформация и материали с ниска здравина, избягвайте копринена коприна, явление като грешен зъб.

3. Увеличаването на повърхността на лагера може да се използва, за да се изисква силна връзка и да не се прибавя диаметърът на отворите на винтовете на тънките части на тялото.

4. увеличаване на носещата способност на резбова връзка и сила на умора: чрез използване на стоманена тел може да се премахне винт болт и винт отклонение дупка между стъпка и тип зъб, направете това равномерно разпределени, така че да се подобри носеща способност на винтова резба връзки и устойчивост на умора. Може да се използва в керамични, пластмасови, стъклени и други твърди чупливи крехки свързващи материали. Ефективно предотвратяване на феномена на разкъсване.

5. Смъртоносна смърт: спиралата от стоманени жици определя характеристиките на самия материал и повърхността му е много гладка, използва се в сурови условия, като влага, корозия, няма да се постигне съответстваща матрица на ръжда, избягвайте поради ръжда резбовани отвори не могат премахнете и заменете скъпата загуба на матрицата. Може да се използва в химическата промишленост, авиацията, военното оборудване и друг висок коефициент на застраховка, който се изисква.

6.Устойчива на износоустойчивост, устойчива на топлина, устойчива на корозия: тъй като спиралата от стоманена тел създава много висока повърхност, може ефективно да намали триенето между вътрешната и външната винтова резба на самия материал, но също така да има устойчиви на висока температура, устойчиви на корозия свойства. Често може да се използва за отстраняване, монтаж на части и често завъртане дупка винт, удължаване на експлоатационния му живот.

7.Sarthquake, предотвратяване на насипно състояние: тип заключващ винт специална структура в силна вибрация и шокова среда ще заключва винт в отвора винт, не се разхлабват, заключването е по-добре от друго заключващо устройство. Може да се използва за захранване на оборудване, инструменти и измервателни уреди, точност и аерокосмика, авиация, военно оборудване и друг висок коефициент на застраховка, който се изисква.

8. Лесна поддръжка: при грешки при обработка на винтовата резба или повреждане на вътрешната резба ремонт, използването на стоманена тел може да направи винтова матрица и може да използва оригиналния винт, бърз и икономичен. Прости примери, като блок на двигателя, текстилни специални части, всички видове алуминиеви части, струг нож по-късно бракувани поради повреда на винт дупка, подслушване отново толкова дълго, колкото инсталиране на винт, боклука се връща към живот.

9. Метална система винт трансформация зъб: използване на спирала стоманени жици комплекти за метрични моля - инч моля, международни стандарт дупка дупка, е много удобен, бърз, икономичен, практичен, приложими за всякакви продукти за внос и износ.

Стоманени тел спирални комплекти от процеса на сглобяване

С пробиване, потупване, монтиране на комплект жици, монтаж на дръжката на тягата от четири основни стъпала, вижте по-долу:

1, пробиване

Използвайте таблицата с размера на пробиване, дълбочината на пробиване е по-голяма или равна на L2; Внимание да не се пробие в конус, тренировка не е лесно да избират и да носят сериозни, не попадат в чип може да причини щетите. Отегчен, след като е допуснат да удари характера на гърба, дълбочината на гмуркане не трябва да бъде повече от 0,4 P, контрастът е много лош за инсталацията на телени мрежи.

Инструмент за инсталиране4881.png

2, докосване

Със съответната спецификация на комплектите от специални кранчета за рязане, пробиването трябва да надвишава дължината на проводника, до всички отвори за пробиване, при достигане на точността на решението в крайна сметка стандартна зона за допустимост на отворите на винтовете, потребителят може, според изискваната точност на винтовия отвор, подходящи методи за потупване и метод на смазване, като при необходимост се забива сляпа дупка, за да се предотврати счупеното кранче.

Трябва да се чисти, след като почистете дупката с винтова резба, налице пистолет за сгъстен въздух, за да се раздуха, слепите дупки също трябва да се използват за дупката на пистолета отдолу, за да се почисти дългият, също така може да се използва почистващ метод за почистване.

Инструмент за инсталиране5686.png

Инструмент за инсталиране5795.pngИнструмент за инсталиране5899.png

3, инсталация

Обикновено инсталиран наръчник ръчен ключ комплект от коприна, копринени комплекти от вдлъбнатини в ръкава, на шпиндела чрез кабел набор, залепени за монтиране на дръжката и винт в направляващата втулка, на основата, винтове дупки по посока на часовниковата стрелка въртящ се шпиндел. Малка инсталация и 14 х 2 или повече груби конци, когато се използва копринен комплект за инсталация, когато се използва слот тип "T" или обикновен ключ с винтова глава, но трябва да обърнете внимание, че не упражнявайте върху копринен комплект инсталирана дръжка по-голяма аксиална сила за предотвратяване на неправилно закопчаване или поставяне на дръжката е счупена.

Инструмент за инсталиране6567.png

4, дръжка счупена инсталация

Дупка, искате да инсталирате телени комплекти на тягата, натиск обикновено се използват за инсталиране дръжка инсталация, с около 200 ga удар чук може да премахне, за повече от 18 х 2.5 едър конец коприна набор и набор от фина нишка над 14 х 1.25 коприна, с клещи за носа на иглата и огъване за монтиране на дръжката могат да бъдат свалени.

5, извадете спиралните комплекти от стоманени жици

Проблемите по време на инсталационния процес или поради времето на настройка на кабела са прекалено дълги, могат да бъдат премахнати, ако се използва ръкав, устройството на ръкава се поставя в копринен комплект от вътрешен отвор на дръжката с удар на чук, с дръжката дръжката на резбата натискането на напрежението може да извади комплекта кабели.

Инструмент за инсталиране7365.png

Changling е известна фабрика за инструменти с директна продажба на продуктите на производителя и ISO сертифициране, добре дошли на едро тел прост инструмент за инсталиране от нас.

Hot Tags: Инструмент за проста инсталация, производител, фабрика, едро, директна продажба на производителя със сертифициране по ISO
Свързани продукти

Начало | За нас | Продукти | Новини | Изложба | Свържете се с нас | Обратна връзка | Изтегляне | Мобилен телефон | XML | Главна страница

TEL: +86-373-5861688  E-mail: info@delicoil.com

Copyright © Xinxiang Changling метал Ко, ООД Всички права запазени.