+86-373-5861688

Свържете се с нас

Xinxiang Changling метални изделия Ко, ООД

Адрес: 2-ра голям индустриален парк, XinXiang Сити, Хънан P.R. Китай

Пощенски код: 453000

Мениджър: Ян Лиза

Електронна поща:info@cljsh.com

Skype: cnhelicoil

WhatsApp: +86-15993028285

Тел: 86-373-5861688

Факс: 86-373-5735218

Нишката ремонт система - Delisert

Вмъкване на резба без резба

Втулката за резба без резба се нарича също така "не монтираща резба в резбата" и е вид вложка от телена резба.

  Product Details

Непроницаеми резбови вложки   които са   спираловидно навити, двупосочни, проводници, предназначени да предлагат една и съща надеждна , постоянна, устойчива на износване винтова резба, която напълно премахва необходимостта от разкъсване и извличане на танг. Обикновено, вложките от телени конци използват малка част от материала в долната част на вложката, за да осигурят място за улавяне на инструмента за монтаж, което прави възможно и по-лесно инсталирането. Танкът трябва да бъде прекъснат и изваден след инсталирането.

Незапалимите вложки обаче могат да бъдат инсталирани без използване на наклон, като се използват специализирани инструменти и имат n otch намиращи се в двата края на намотката, вместо в гнездо, разположено в единия край на вложките. Липсата на танг елиминира риска от падане на метала в критични за безопасността приложения като двигатели или електронно оборудване.

Всъщност вложките за танкери без тангенти са идентични с назъбените вложки по всякакъв начин, с изключение на начина им на инсталиране и отстраняване.

Незалепващите вложки осигуряват много предимства пред назъбените вложки.

Те позволяват неразрушаващо отстраняване на вложките. Безшевните вложки се настройват лесно и лесно се свалят след монтажа.

Предлага се в неръждаема стомана.

Одобрена за използване във военни програми. Двупосочният дизайн премахва необходимостта от специфична ориентация на вложката.

Безшевните вложки се предлагат в разфасовки със свободно движение, захващане на винт и снабдяване с лента и в размери "Inch & Metric".

 

Предимства:

· По-силна сила

Вложките за резби са по-силни , благодарение на гъвкавостта на вложката, която осигурява балансирано разпределение на налягането

· Рентабилен и спестяващ време

Намалено време за инсталиране и проверка

· Дигитален дизайн
Инсталира го бързо и лесно от всеки край

· ФОД Дизайн
Няма "чужди обект отломки", което означава, че не може да се премахне


спецификация

1_ 副本 .png

Changling е известен фабрика Thread Insert с директна продажба на продуктите на производителя и ISO сертифициране, добре дошли на едро тел Tangless нишка вмъкнете от нас.
Hot Tags: Безшумна резба вложка, производител, фабрика, едро, директна продажба на производителя, със сертификат по ISO
Свързани продукти

Начало | За нас | Продукти | Новини | Изложба | Свържете се с нас | Обратна връзка | Изтегляне | Мобилен телефон | XML | Главна страница

TEL: +86-373-5861688  E-mail: info@delicoil.com

Copyright © Xinxiang Changling метал Ко, ООД Всички права запазени.